Recensioner EFT/Tapping & EMDR

Här finner du exempel på klienter som berättar vad EFT/Knackningar och EMDR har gjort för dem och deras upplevda problem:

EFT och EMDR på trauma
TACK o kram!! Du betyder mycket för mig Gunilla! Känner att jag kan formulera mig fritt och få mjuk, fin och rak respons av dig. Nu har jag tränat och då känns det skönt i knoppen och kroppen! Varm kram till dig!
Karin, 9 okt 2023
EMDR på trauma

Finaste Gunilla. Varm i själen av dig.
Karin, 16 sep 2023

EFT på oro, ångest och nedstämdhet

Mycket professionell och lätt att få förtroende för.
Bengt R, 21 feb 2022

EFT på övervikt och sötsug

EFT är ett fantastiskt verktyg som Gunilla är duktig på att använda.
Ann-christine A, 24 nov 2021

Ångest, oro och mardrömmar

Hej Tack för igår. Igår kväll när jag skulle lägga mig hade jag inga orostankar, kände mig helt lugn av knackningen. Inga mardrömmar i natt. Knackningen hjälpte mot orostankar och mot mardrömmarna.
Tack för länken om knackningen på Youtube. 
Jag ser framemot nästa gång vi ses 
Kristian, Norrköping 6 okt 2021

Heartache
Gunilla is the definition of "warmth"!
In Sweden, I have never seen such a bright and a very warm smile as Gunilla's smile. I absolutely mean what I am saying! Although we both were meeting online and were using a language (English) that is not our mother tongue, these conditions were not a barrier at all between me and Gunilla's warm spirit and wisdom. The combination of wisdom, kindness, love, and warmth is rare among people, but the wonderful Gunilla has these unique pairings!
Thank you, Gunilla!
Ranosh, 20 sep 2021
Relationscoaching & EFT på stress
Hej Gunilla! Vi har inte träffats sedan i september. Mitt, XX:s och våra barns liv har minst sagt förändrats fullständigt sedan dess. Till det bättre skulle jag vilja säga. Jag har varit och är väldigt känslomässigt stabil. Det är klart att livet blir tufft ibland men då har jag djupandningen och knackningen att tillämpa. Den fungerar och gör mig lugn därav jag inte behövt boka tid hos dig på ett bra tag nu. Kan dock sakna våra samtal. Du har räddat mig och min familj och för det är jag dig evigt tacksam.
Fredrik, 41 år, Norrköping 24 april 2021
Trauma sedan barndomen, samt oro

Ditt "program" passade mig och jag är så glad att jag blev "tipsad" om dig.
Varma och tacksamma,
Eva, 22 feb 2021

Andningssvårigheter, huvudvärk, illamående, feber, yrsel, panik och dödsångest p g a Corona

Här kommer en uppdatering runt tappingen (EFT:n) som jag är så obeskrivligt lycklig och tacksam för. Tänk att du la den gåvan i min hand precis vid rätt tillfälle. För 11 dagar sedan fick jag Corona - och p g a astman så fick jag nästan direkt jobbiga andningssvårigheter. Minst tre nätter har knackningarna räddat mig från att behöva ringa 112. Jag har fått friare andningsvägar samtidigt som jag på ett djupt plan både vågat och kunnat möta min panik och dödsångest. Jag har knackat bort huvudvärk - illamående - feber - yrsel men framförallt paniken genom att möta den.
Varm Hälsning
Marie Winglycke, Rimforsa

Sorg efter anhörigs bortgång

Jag vill återknyta och berätta att någonting känns väldigt annorlunda. Jag känner mig befriad - glad - lättad - på ett nytt sätt. Och när jag tänker på honom och tittar på hans bild, så är det så fridfullt. Jag känner så mycket tacksamhet till livet och till Dig som ville hjälpa mig.
Varm Kram
Marie Winglycke, Rimforsa

Feedback efter mitt deltagande som relationsexpert i EFT Masterclass

Hej
Jag har lyssnat på dig på EFT Masterclass med stor behållning!
Tack vare det har jag upptäckt en ny sak i min ryggsäck. I dag är jag överkänslig för när min man får vredesutbrott när han kör bil. Vi är särbo men han tittar just nu på din presentation och vi har pratat om utveckling på varsitt håll och tillsammans. Tycker mycket om din hemsida och ska gå provlektionerna i din gratiskurs med min älskade man.
Vänligen
Lena, Stlm

Tack Gunilla, för ett matnyttigt samtal med Irene. Det resulterade i att jag anmälde mig och min man till gratiskursen! Det går lätt i stå under 40 år. Att jag sedan knackade mest hela dagen på ett djupliggande problem skänkte frid!
Eva

Tusen tack för ett väldigt spännande och lärorikt avsnitt. Jag blev så imponerad av dig, Gunilla, med din kunskap och ditt sätt att skapa en struktur runt problemen. Jag lärde mig mycket, så stort tack för att du delar med dig!
Varma hälsningar
Maja (snart certifierad eft-terapeut)

Tack för ett bra program. Det var intressant att få höra dig berätta om vad du gör och om tapping och jag vet ju sedan förra gången du rekommenderade det (augusti 2018) att det hjälper.
Stor kram
Liselott, Malmö

Tack Gunilla, för ditt fina arbete med att foga ihop de olika delarna i oss för att sen på ditt sätt jobba med EFT.
Det är så värdefullt att få uppleva hur olika terapeuter jobbar med EFT – alla har sitt sätt och alla blir till en Helhet som till slut blir mycket inspirerande – – en hjälp för var och en att finna hem till sitt eget individuella sätt att jobba – – –
Hebe

Generellt

Professionalitet och ett genuint intresse för människor och att vilja hjälpa. Varm, mjuk och inkännande energi.
Maria Lindbergh, Norrköping

Generellt
När man känner dig, så blir man varm & glad, för man vet hur fin och generös du är som person och den mest sympatiska människa jag vet. Du hjälper så många genom alla din olika kompetenser och det är lätt att rekommendera dig.
Maria Nilsson, hälsokostaffären Big Heart, Norrköping
Panikångest

Bra att du påminde om att knacka. Tror på att det hjälper...och så dina samtal förstås... Tänker på hur jag mådde i sommras mot nu, det är verkligen bättre. 
Therése, 41 år

PROBLEM I PARRELATIONER OCH VÄNSKAPSRELATIONER

Jag mår bra. Det var verkligen lärorikt att komma till dig. Jag har gjort övningarna hemma lite, det tar lite tid innan jag blir helt bekväm men det har absolut en positiv effekt på mig. 
Therese, Stockholm

Workshop EFT
Tack för jättefin workshop! Gillade ditt pedagogiska sätt! 
Catharina, Järfälla
Workshop EFT

Stort tack för en kärnfull, lärorik och trevlig EFT-kväll. Tack Gunilla för all kunskap som du delar med dig av och att du skapar möten mellan människor! Det kändes fint att få möta var och en av er och tryggt att kunna öppna upp. Hos mig kommer det fram nya aspekter och ett lugn jag längtat efter, liksom nyttiga insikter. Det är spännande att en enkel metod kan göra så stor skillnad.  
Önskar all kärlek och allt gott till i både planer och mål i livet. Vi knackar oss framåt ;)
Maria, Norrköping

Smärta, oro och ångest
Tack för workshopen i EFT och för en mycket givande dag! Personligen fick jag ju oväntat roligt!
Jag har fortsatt att knacka och känner en stor skillnad framförallt på oro och ångest vilket är det jag fokuserat på, men flera av mina smärtproblem har också blivit bättre på köpet.
Jag har fortsatt att knacka och att forska i ämnet. Mycket intressant finns att lära och fördjupa sig i om allt som rör energipsykologi! Känns väldigt spännande då det bekräftar så mycket av det jag redan förstått under min resa från skadan till den grad av frihet jag nu funnit.
Jag har bestämt mig för att gå vidare och utbilda mig då jag känner en stor önskan om att kunna hjälpa andra och givetvis mig själv då jag nu har förstått att jag kommer bli helt fri! Jag har valt Mindful Tapping, det arbetssättet känns mest naturligt för mig.
Ser så mycket fram mot fortsättningen på denna resa!
Alexandra, Norrköping
Cancer, huvudvärk, illamående och självkänsla

Jag har verkligen haft stor nytta av knackandet!  Efter besöket hos dig så såg jag ett flertal filmer på Youtube. Jag laddade också hem boken om EFT. 
Hade behövt fler behandlingar av dig. Absolut! Återkommer längre fram.
Kvinna, Norrköping

Trauma efter obehaglig upplevelse
Jag känner mig mkt bättre i många avseenden. Även om yrseln kommer och går har jag upptäckt att jag klarar av att sitta vid datorn utan att jag blir " trött " i huvudet :-) Lycka!! Tack! 
Tyvärr har familjen haft mycket otur sista året men jag har märkt mycket positivt med knackningarna! Även om jag har haft lite yrsel så har det till 98% varit obefintligt, jag klarar mer psykiskt, speciellt att arbeta vid datorn samt känner mig lyckligare o starkare inombords. Så jag tror att du hjälpte mig sist med mycket :-) 
Jag mår mycket bättre , och knackar för många saker. Ibland måste jag knacka flera tillfällen innan något känns bättre och vissa saker har jag knackat vid ett tillfälle och de har försvunnit (som ex höstdepression ). Sköt om dig så hörs vi. För jag kommer definitivt komma åter.
Amanda, Norrköping
Panikattacker

Tack för ett för oss viktigt varmt spännande möte.
Allt har blivit så mycket bättre för vår son sedan vi besökte dig.
Bara någon dag efter att vi varit hos dig sov han över med med kompisar, var i olika affärer m.m. Det blev direkt en stor skillnad. 
Vi är oerhört tacksamma för din hjälp.
Vi funderar på om vi ska komma upp i höst... Vad tror du om det?
Föräldrar till tonårspojke, Sydsverige

Workshop EFT grund
Nu äntligen ska jag göra det som jag tänkt på hela veckan...nämligen TACKA dig för senast :-) Det var en både intressant, spännande och ny upplevelse för mig. Ska erkänna att jag var aningen skeptisk innan...men med facit i hand kan jag konstatera att hela "grejen" gjorde stort intryck på mig.
Först och främst ska du veta att jag menade varenda ord, och mer därtill, att jag tycker att du är duktig på det du gör. Du är en väldigt duktig föreläsare som använder dina verktyg på ett mycket effektivt och proffsigt sätt utan att bli opersonlig. Du är medkännande, inkännande och framförallt engagerad. Toppenbra!
Sedan kan jag erkänna att jag blev berörd på flera andra sätt...svårt att sätta fingret på vad och hur...men redan samma kväll (och även dagen efter) så kände jag "något"....Inte fasen vet jag vad "något" är för något...men det kändes bra i alla fall :-)  ...och jag kände mig glad ?, nöjd ? , lugn ? ...något...
Jag har inte "knackat" något i veckan som gått...det har helt enkelt inte blivit av.... Men idag satte jag mig ner, i lugn o ro, i soffan och började prata med mig själv och knacka omkring på punkterna. Det kändes bra :-)
Hur som helst...ännu en gång STORT TACK och jag skulle gärna vilja bjuda dig på en lunch som återtack nån gång.-) Vi hörs... jag knackar vidare :-)
Kram
Eva, 58 år, Norrköping
KÄNSLOR, STRESS OCH SÖMN
Tack för kursen, jag tyckte verkligen att den var bra.
Jag knackar då och då efter behov, och behovet finns verkligen. Faktum är att jag har utökat mitt användande av EFT. Har läst i EFT-handboken av Gary Craig som du länkade. Har börjat använda "Grundreceptet" så gott som dagligen. 
Jag upplever att knackandet har givit mig bättre kontakt med mina känslor, när jag knackar låter jag mina känslor komma fram, lyssnar till dem, låter dem finnas. Det känns väldigt bra! Det är som jag klarar bättre av att möta dem, inte bara tränga undan dem eller låtsas att de inte finns. 
Har känt av stor stress p g a omorganisation på jobbet och en gammal depression, i båda fallen har EFT varit till stor hjälp. Även mina sömnproblem har lindrats, vaknar jag mitt i natten och inte kan somna om så knackar jag. Börjar genast att gäspa, somnar oftast om och sover i flera timmar till. TACKSAM!
Så man kan säga att min tilltro till metoden har ökat rejält.
Tack för du lärde ut den till mig! Ser fram emot fortsättningskursen. 
Eva, 56 år, Linköping
KÄNSLOMÄSSIGA BLOCKERINGAR OCH FYSISKA BESVÄR
Behandlingarna tog på oss båda; dottern kände sig piggare i dag och tyckte behandlingen verkade bra, jag får väl veta mer vad hon känner efter någon dag. Jag blev väldigt trött efter ett tag, men det kändes väldigt befriande och rent i kroppen och rörligare. Tittade på fingret på kvällen och såg att mitt finger vid toppen blivit smalare. Jag håller med dottern om att man känner sig lugnare efter behandlingen.
Annica, 59 år, Norrköping
SÖTSUG OCH VIKTMINSKNING
Jag provade EFT-tapping för mitt kolhydratsug. Efter bara 2 besök hos Gunilla på Kneippens Friskvård var suget borta. Efter några månader hade jag gått ner 15 kg. Ett år efter jag besökte Gunilla har jag fortfarande inget sug efter kolhydrater och sötsaker! Människor runt mig tycker jag är duktig som avstår, men så känns det inte! Jag vill inte ha en massa onyttiga saker, blir absolut inte sugen. Det är som om dom äter morötter när de kanske äter godis, tårta osv. Det gör mig inget! Och det är så skönt!!! Så tack Gunilla och EFT metoden!
Gunilla, 48 år, Norrköping
Stress, tryck över bröstet

Jag tyckte det var svårt att få ur mig i ord hur jag mår. Men jag tror det hjälpte när jag knackade samtidigt. Att jag gjorde något annat samtidigt som jag pratade. Jag kände ett lugn efter sessionen. 
Kvinna, 26 år

Övervikt, ätande av skräpmat, motstånd mot att träna
Jag har upplevt de 3 gångerna som spännande. Det har gått lätt att lära sig hur man gör och det har varit intressant med allt som kommit upp under knackningarna!
Veckans knackningar har gått bra och jag har faktiskt känt att jag velat röra på mig mer! Har dock jobbat väldigt mycket så tyvärr har det inte blivit så mycket. Men jag har känt att jag vill och att det har varit synd att jag inte haft tid! I kväll var jag på powerwalk och gjorde tom lite övningar för mage och rygg!
Totalt är jag mycket nöjd och har fått oväntat bra resultat med mitt ätande! Ser verkligen detta som en lätt och bra metod som kan fungera på mycket.
Du har varit en bra guide i arbetet med EFT. Jag har faktiskt börjat knacka på pengar med!
Tack för allt!
Kram,
Kvinna, 47 år
Frustration på jobbet p g a dålig personkemi med chefen
Jag är inte lika upprörd över min chef längre. Har inte behövt klappa någonting när jag är på jobbet eller med henne. Känner t.o.m. glädje att gå till jobbet och hoppfull över mina arbetsuppgifter. Är mer uppmärksam på det beröm och feedback som jag får (från andra än min chef). Jag accepterar mer situationen med chefen. Nu vet jag att känslorna hänger ihop med min barn/ungdom och varför jag påverkas som jag gör.  Det är helt fantastiskt egentligen - i stället för terapibehandling i flera år, så hittar jag en del av kärnan vid en EFT. Men som jag sade så håller jag tillbaka mycket och går inte ner på djupet.
Det får jag ta itu med själv.
Eftersom situationen känns OK och det inte varit några förnedrande eller upprörande situationer har jag inte heller knackat något mer. Det är när känslorna blir mer övermäktiga jag vet om behandlingen. Eftersom jag tidigare i mitt liv hållit tillbaka väldigt många, olika känslor så är jag tacksam och rörd över att känna mig ledsen, irriterad eller arg. Då kapslar jag inte in för mycket helt enkelt. Balansen är viktig för att må bra.
Jag vill varmt tacka dig för verktyget EFT och länkarna om HSP. Nu förstår jag mig själv lite bättre och varför jag beter mig och är som jag är. Allting stämmer naturligtvis inte, men en stor del. Det ger mig en styrka i att veta hur och var jag får energi.
Hälsningar :-)
Kvinna, 52 år
Oro inför framträdanden, att visa upp mig
Jag upplevde sessionen som en ny annorlunda och spännande upplevelse som föll väl till pass i mina tankar om hur blockeringar och låsningar i våra energier kan hindra oss och ge oss smärta. Hade aldrig hört talas om EFT förut men har testat olika healing, kranisakral terapi och bioresonans med goda resultat. Känner mig mycket tryggare med "energi metoder" än traditionell sjukvård.
Jag kände mig lugn efteråt och fortfarande. En känsla av att jag ska klara det och växa i utmaningen. Jag ska ta en dag i taget till den stora dagen och låta det växa fram i mig. 
Jag har knackat lite efter sessionen men känns inte lika naturligt som då. Testade även på mitt barn vid läggdags för att visa henne. Ska försöka ta mig tid att använda vid behov.
Tack för stunden hos dig.
Varma kramar
Kvinna, 37 år