Referenser/Feedback

Letter of Recommendation To Whom It May Concern

Stockholm, May 30, 2008

Gunilla Wigertz is a wonderful coach who has my full support as she applies for Associate Certified Coach (ACC) credentialing with ICF.

Why?
I have heard Gunilla Wigertz coach on several occasions and I have formed my opinion based on the ICF Core Coaching Competencies used in these sessions.

In my opinion Gunilla is an ambitious, intuititive and strong coach. She is dedicated to continually learn and grow as a coach. She is also a calm, intuitive and loving coach who is very trustworthy and sympatic. With clients she is naturally grounded, listens well and is very creative in finding approaches and solutions that will support the client.

Please inquire of me if you have further questions about Gunilla Wigertz fit for ICF credentialing.

Gunilla Lundqvist
ICF Associated Certified Coach
CEO Coachcentrum CU AB and coachtrainer

Översättning av ovanstående referens:

Stockholm den 30 maj 2008

Rekommendationsbrev Till Den Det Berör

Gunilla Wigertz är en underbar coach som har mitt fulla stöd när hon ansöker om Associerad Certifierad Coach (ACC) i utvärderingsprocessen med ICF.

Varför?
Jag har hört Gunilla Wigertz coacha vid ett flertal tillfällen och jag har bildat min uppfattning baserad på ICF:s coachkompetenser som använts vid dessa sessioner.

Enligt min åsikt är Gunilla en ambitiös, intuitiv och stark coach. Hon är besluten att fortsätta lära sig och att växa som coach. Hon är också en lugn, intuitiv och kärleksfull coach som är mycket tillförlitlig och sympatisk. Med klienter är hon naturligt grundad, lyssnar bra och är mycket kreativ när det gäller att finna tillvägagångssätt och lösningar som ska kunna stödja klienten.

Vänligen kontakta mig om du har ytterligare frågor om huruvida Gunilla Wigertz lämpar sig för ICF:s utvärderingsprocess.

Gunilla Lundqvist
ICF Associated Certified Coach
CEO Coachcentrum CU AB and coachtrainer

Mejl från klienter

Tack för senast. Det var otroligt givande att få samtala med dig och jag känner mig något lättare i sinnet om man jämför med innan. 

Johanna 

 

 

Vi jobbar på......
Det var en ögonöppnare för oss,
Att min ryggsäck har så stor inverkan samt att kommunikation är så svårt. 
Vi tar små steg nu, kramas och försöker vara nära. Att vara tydlig i vår kommunikation och se till att vi menar och förstår samma sak. 
Jag har knackat lite men ska göra mer jag tror verkligen på det. 
Vi har pratat och är överens om att dagarna tillsammans ned dig var fantastiska för oss och vi behöver inte träffas nu, är det så att vi fastnar kommer vi till dig igen i höst. 
Åter igen stort tack! 

Kram
Malin

 

 

Tack så mycket för din hjälp!!
Jag tror verkligen du kan hjälpa oss. 
Vi sov faktiskt till och med i samma säng inatt!!

Tack för allt!!
Frida

 

 

Jag vill berätta att i stort sett hela mitt liv har förändrats sen vi sågs sist. Och jag vill tacka dig jättemycket.
Du fick mig verkligen att se saker och och tänka på ett annat sätt än vad jag gjorde innan. (......................) Så allt har ordnat sig på bästa sätt och just nu kan jag inte önska mig något mer. Även om jag bara varit hos dig en gång så betydde det verkligen massor. Jag behövde verkligen någon om såg saker och ting helt utifrån och i ett annat perspektiv. Du förenklade det jag krånglade till, även om jag inte förstod det. Det har nu hjälpt mig i flera situationer. Och jag lovar att om jag skulle "gå vilse" igen så kommer jag kontakta dig.

Än en gång Tusen tack för allt!

Många kramar från
Anna

Vårt nyhetsbrev